A Bajai Színistúdió

FELVÉTELT HIRDET!


HA ÉRDEKEL A SZÍNHÁZ, A SZÍNPAD VILÁGA, NE HABOZZ, JELENTKEZZ HOZZÁNK!
LEGYÉL TE IS E VIDÁM, EREDMÉNYES, ELISMERT CSAPAT TAGJA!

Az idén 20. jubileumi évadát ünneplő BAJAI FIATALOK SZÍNHÁZÁNAK utánpótlás nevelő, tehetséggondozó SZÍNISTÚDIÓJA felvételt hirdet!

Jelentkezhet bármely olyan 7 év feletti bajai és Baja környéki általános, közép-, vagy főiskolán tanuló diák, aki kedvet, tehetséget érez magában a színpadi műfajok iránt. Városunk legrégebb óta működő színi iskolájában szakképzett tanárok irányításával tanulhatsz éneket, táncot, színészmesterséget, beszédtechnikát. Legtehetségesebb növendékeink szerepelhetnek a Bajai Fiatalok Színházának produkcióiban is. A színházi pályákra készülőknek külön felkészítést biztosítunk. Büszkék vagyunk arra, hogy fennállásunk 20 éve során már több színházi művész és szakember került ki Színistúdiónkból.

A jelentkezőknek felvételi meghallgatáson kell részt venniük (ne ijedj meg, túl lehet élni, és külön készülni sem kell rá!), melyek időpontjai a következők:

7-13 éves korosztály:
2015. szeptember 7., hétfő, 15 órától

13 év felettiek:
ÍRÁSBELI TESZT (minden jelentkezőnek!):
2015. szeptember 8., kedd, 15 órától

ÉNEK: 2015. szeptember 8., kedd, 16:30-tól

SZÍNJÁTSZÁS: 2015. szeptember 9., szerda, 15 órától

TÁNC: 2015. szeptember 10., csütörtök, 15 órától

A felvételi meghallgatások helyszíne: Bajai III. Béla Gimnázium “C” épülete (Baja, Martinovics utca - a főépület melletti kis sárga épület).

Kérjük az érdeklődőket, MINDENKÉPP JELEZZÉK ELŐRE felvételi szándékukat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, vagy a 70/984-8637-es telefonszámon.
A felvételi meghallgatásról bővebb információk ugyanitt, vagy a www.belasszinistudio.hu weboldal “Felvételi követelmények” menüpontjában szerezhetők.


BAJAI SZÍNISTÚDIÓ – 20 éve a színházi nevelés és tehetséggondozás szolgálatában!

SOK SZERETETTEL VÁRUNK TÉGED IS!

 

Aktualitások

Hírlevél

Név:

E-mail: