JULIA, JULIA!...

Zenés színjáték két felvonásban


A Bajai Fiatalok Színháza a 2015/2016-os 20. jubileumi évadot egy tavalyi nagysikerű zenés színjátékkal kezdi. A W. Somerset Maugham „Színház”, és Szabó István „Csodálatos Júlia!” című filmje alapján készült JULIA, JULIA!... című produkció Ottmár Attila adaptációjában és rendezésében, Terray Orsolya főszereplésével október 30-án, pénteken látható utoljára a Bajai Városi Színházteremben.
A „Julia, Julia!...” című darab díszlete a színház, főszereplője egy ifjúsága végén járó, ámde nagyszerű színésznő, Julia Lambert, aki soha nem volt képes különbséget tenni a valódi és a játszott világ között. Élete úgy telt, mintha az egész egy nagy és hosszan tartó színjáték lenne. Férjével, Michael Gosselyn-nal sikeres színházat vezetnek Londonban – s kapcsolatuk igazából szinte már csak erre korlátozódik, mélyebb érzelmeik egymás iránt rég kihűltek. Amikor Julia beleszeret egy, a fiával csaknem egykorú fiatalemberbe, majd viszonyt is kezd vele, rádöbben, milyen fájdalmasak tudnak lenni az igazi érzelmek: a szenvedély, a szenvedés, a féltékenység, a düh, a megalázottság, a bosszúvágy.
A történet lehetne egy egyszerű szerelmi háromszög is – ám sokkal több annál. Julia érzelmein, érzésein keresztül mindenki felismerhet egy-egy mozzanatot saját életéből. Színház és valóság sokszor észrevétlenül mosódik össze a darabban, valós és elképzelt érzelmek kavarognak, s egy idő után talán nem véletlen, ha úgy érezzük, igaz a mondás: „Színház az egész világ…”


SZEREPLŐK:  
Julia Lambert TERRAY ORSOLYA
Michael Gosselyn, Julia férje FARÁDY LÁSZLÓ
Evie, Julia öltöztetője SZARVAS ANNA
Dolly de Vries, Michael üzlettársa WINDISCH BEA
Tom Fennell, fiatal könyvelő NAGY DOMONKOS
Roger Gosselyn, Julia fia PÉCSI MÁTÉ LUKÁCS
Avice Crichton, fiatal színésznő SCHMIDT BEÁTA
Charles Tamerley, Julia barátja ANDRASICS MÁRKÓ
Jimmie Langton, Julia mestere BALÁZSEVITS TAMÁS

Közreműködnek a Bajai Színistúdió növendékei.

Zongorán kísér: PETHŐ ATTILA
Jelmeztervező: BAROS ANIKÓ
Díszlettervező: CSANÁDI GYÖRGY
Produkciós manager: DR. KELEMEN VERONIKA
Rendező: OTTMÁR ATTILA

 

UTOLSÓ előadás: 2015. október 30., péntek, 19 óra


Jegyek már válthatók elővételben a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3., Tel.: 79/321-341), illetve előadások előtt a helyszínen.
Jegyárak: 1800,-  1400,-  1200,-  1000,-  700,- Ft. (Csoportos látogatás esetén minden 20 fő után 1 fő kísérőnek ingyenes jegyet adunk!)


SOK SZERETETTEL VÁRJUK KEDVES KÖZÖNSÉGÜNKET!

 

Aktualitások

Hírlevél

Név:

E-mail: