Bajai Fiatalok Színháza

CASTING

 

A Bajai Fiatalok Színháza és a Bajai Színistúdió FELVÉTELT HIRDET!

Ha Téged is érdekel a színház világa, az éneklés, a tánc, a színészkedés, szeretnél magabiztosabb lenni, fejlesztenéd előadói képességeidet, vagy szívesen lennél kreatív stábunk tagja, akkor SZERETETTEL VÁRUNK KÖZÉNK!

Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , tel.: +36-70-9848637

Valamennyi válogatás és Színistúdiós felvételi meghallgatás helyszíne:

Bajai III. Béla Gimnázium “C” épülete (Martinovics utcai kis sárga épület)
GYEREKCSOPORT (7-13 évesek)

Komplex órákkal várjuk a legkisebbeket, melyek keretében drámajátékok, énekes és mozgásos gyakorlatok, színjátszó feladatok révén segítjük a pozitív személyiség-fejlődést, s a vidám időeltöltést.

Felvételi közös játék: szeptember 12-én, kedden, 16 órakor

 


DIÁK CSOPORT (13-20 évesek)

ÉNEK SZAK meghallgatás: szeptember 13-án, szerdán, 16 órakor

SZÍNJÁTSZÁS SZAK felvételi közös játék: szeptember 14-én, csütörtökön, 15 órakor

 


KORHATÁRTALAN DRÁMÁSOK (felnőtt csoport – korhatár nélkül!)

Ha szeretnél kiszakadni a mindennapok taposómalmából, s játszani, nevetni velünk hetente egyszer egy jót, akkor itt a helyed!

Első közös foglalkozás: szeptember 14., csütörtök, 18 óra

 

TÁNCOS CASTING  „A dzsungel könyve” című musicalhez!

 

A Bajai Fiatalok Színháza 2018 májusában újabb ZENÉS SZUPERPRODUKCIÓT állít színpadra, melyhez magabiztos kiállású, jó mozgású 14 és 25 év közötti fiúkat és lányokat keresünk!

A válogatás időpontja: 2017. szeptember 9., szombat, 15 óra

A produkció koreográfusa: LÁNG BARBARA

Jelentkezésedet az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre kérjük elküldeni legkésőbb szeptember 7-ig!
Színházi TECHNIKUSOKAT keresünk!

 

A Bajai Fiatalok Színházának műszaki csapata olyan 14 év feletti fiatalok jelentkezését várja, akiket érdekel a színházi hang- és fénytechnika. Ha szeretnél egy dinamikus, összeszokott technikai stáb tagja lenni, ha szívesen bővítenéd műszaki ismereteidet, ha részt vennél színházi produkciók hang- és fénytechnikájának tervezésében, kivitelezésében, AKKOR JELENTKEZZ HOZZÁNK!

Az érdeklődőket szeptember végéig folyamatosan várjuk!

Részletes információk és jelentkezés:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , tel.: +36-70-9848637


 

Aktualitások

Hírlevél

Név:

E-mail: